Nystart

Ser på statistiken att det fortfarande tittar in någon då och då, dock ganska sporadiskt och kanske ingen heller som följt mig sedan tidigare.  Välkomna till mitt hem i cyberrymden. ❤

Jag gav inga nyårslöften men däremot tänkte jag varje månad planera inför ett rikare 2019 på många sätt och på många olika plan.

Just nu är jag en mellanålders lätt överviktig fru med två barn, Volvo, villa och man. Husdjur saknar vi eftersom det finns allergi inom familjen och då blir det automatiskt lättare att inte ha något husdjur allt.

När jag var yngre hade jag väldigt lätt för att tycka synd om mig själv. Det händer fortfarande, men tack och lov allt mer sällan då jag har insett att den som kan påverka min situation allra mest är jag själv. Den andra insikten är att kunskap är makt, makt att kunna forma mitt liv som jag vill. Jag har haft verktygen sedan länge men varit för lat för att använda dem.

Inför detta året funderade jag in i det sista om jag skulle förlänga min domän För lets face it, jag skrev inte mycket under det gångna året. In i det sista tvekade jag, för jag har inte skrivit på så länge och varje gång jag skriver måste jag tänkte på om jag lämnar ut någon mer än enbart mig själv.  Det blir jobbigt i längden att tänka på vad som är ok att skriva och vad som inte är det, men i år tänkte jag ge ett försök att skriva lite mer om min banala vardag och vad jag funderar på emellanåt. Skulle det sedan inte lyckas så kommer jag att stänga ner bloggen under kommande höst.

Vad ska bloggen handla om då? För när jag började blogga handlade den om min 40-årskris, psykisk ohälsa och livet i synnerhet. Det var en himmelsk röra, så att säga. 🙂

Tja, jag får fundera lite på det men då jag vill att mitt 2019 ska kännetecknas av ett hälsosamt leverne både till kropp och själ, så det kommer säkerligen att bli en del skrivet om det. Kanske för att inspirera mig själv att åstadkomma storverk då jag är en väldigt lat människa i grunden, speciellt när det gäller min egen hälsa.

Så vi får höras lite senare för nu ska jag snart till tippen och slänga julgranen och lite annat från garagestädningen.

Önskar er en härlig trettondagsafton.

49673870_1117316908447053_7666205414324699136_n

Inledde nyårsdagen starkt med pizza fast lite nyttigare än vanlig. Botten gjord på vetemjöl och vita bönor, och fyllning med pumpakräm, brysselkål, oliver, soltorkade tomater och skinka. Picklad rödlök och fetaost ströddes på efter att pizzan varit i ugnen. Inte lika smarrig som en vanlig pizza men helt ok. 🙂

6 tankar om “Nystart

  • Hej! Jag har testat på Qigong (hmm tror jag i alla fall) och om det är det jag tänker på så var det väldigt skönt att få till ett flöde i rörelserna. Låter spännande med kurs, du får återrapportera om hur det går. 🙂 Kram på dig också

   Gilla

 1. Skrivandet går i vågor precis som livet. Jag kan tycka att det är lättare att skriva när man är i en tyngre sinnesstämning än en euforisk. Kanske är det också då man behöver det mest? Om någon läser är det kul, om inte så spelar det ingen roll tycker jag. Även om jag vill skriva om träning blir det ju urtrist om jag ideligen beskriver mina träningspass. Både för mig och en eventuell läsare. Livet är ju mer även om just det intresset är stort för mig. Jag tror att du helt kravlöst från dig själv och utan tanke på vad någon vill läsa, ska skriva det som faller dig in! =)

  Gilla

 2. Så glad att/om du är tillbaka! Själv ska jag försöka se mer kravlöst på bloggandet, om jag kan. Det finns så många prestationskrav i livet ändå. Ser fram emot att läsa me3r av dig igen!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s