Slutet på en era..

..så känns det lite grann när K och hennes kompis S hade sitt sista party/kalas tillsammans med klassen. Tredje året på raken som de firar tillsammans och varje gång med övernattning.

Nu är de 13 år och till hösten är det dags för ny skola, ny klass och början på något nytt. Känns lite sorgligt, det har varit en bra klass, härliga barn, bra föräldrar och bra lärare. Visst har det funnits konflikter och bråk men kanske inte konstigt då de har varit en liten klass. Nu är de 15 stycken (kom till 3 stycken nya i början av 6:an och en ny till för någon vecka sedan). Tror de tycker att det är både skönt och kanske lite läskigt att börja ny klass till hösten. Samtidigt en chans att vidga sina vyer, lära känna nya lärare och klasskamrater. Spännande helt enkelt!

IMG_3134

Tjejerna hade bakat inför firandet och själv var jag och K och handlade igår.

FullSizeRender 57IMG_3140

Hamburgare, pommes strips, tillbehör och en massa snacks av olika sorter stod på menyn.

Jag och S:s mamma stod för maten. Bra teamarbete där och maten fick tummen upp. Själv avvek jag strax efter nio, när både mat och efterrätt var avklarade. Barnen fortsatte firandet ute i det inredda garaget som finns hos S.

Sitter här och undrar hur de har haft det och hoppas att de undvikit magont. Å andra sidan när man fyller 13 så ska det firas med buller och bång. Det är en ny tid!

2 tankar om “Slutet på en era..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s