Firande på Boulebar

Om ett par dagar fyller mannen år och vi firade det idag med en överraskning. Vi är tidsoptimister i vår familj och jag är van vid att vi alltid är försenade överallt. Så för att förebygga det hade jag inpräntat i hela familjen hur nog det var att vi kom iväg klockan 10:00 för att verkligen hinna dit vi skulle. Jag lyckades över förväntan och vi var på plats hela 30 minuter innan. Mannen visste inte vart vi skulle och han visste inte heller att vi skulle träffa hans föräldrar, mormor, faster och syster med familj när vi väl var där.

Han anande dock ganska snart när jag körde in i Malmö att vi var på väg mot Boulebar men, men. Vi hade en fantastisk brunch, härligt sällskap och bra spel. Boulebar är verkligen rätt för alla åldrar. Vi vet, för vi hade spridning från 1 – 94 år. Rekommenderas varmt och finns i Malmö, Stockholm, Göteborg och Örebro.

 

 

2 tankar om “Firande på Boulebar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s