Hoppas innerligt..

..att ni alla har det bättre än jag . Är egentligen bortbjuden både idag och imorgon men jag inser också mina begränsningar som idag inskränker sig till en konstig känsla att jag inte mår riktigt bra. Därav blir det varken 70 eller 71-årsfirande för min del.

Jag har dessutom haft väldigt ont i magen igår (bättre idag) så jag vågar inte ta något smärtstillande i fall magontet från igår återvänder. Jag känner ju att magen inte är hundra idag heller men jag slipper att det krampar till i alla fall. Det där med att bli sjuk och inte riktigt veta vad det är, är en läskig känsla men det är i alla fall på övergående (tror jag) och det är jag tacksam för.

Önskar dig som läser en riktigt härlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s