Antiinflammatorisk guldmjölk..

..det ni. Det är något helt annat än välkomstshotten jag drack igår. Om ni ändå skulle vilja prova på den så har jag nu fått en del goda råd av grannen som jag tänkte dela med mig av innan jag går in och berättar om dagens intag av guldmjölk.

Goda råd!
1. Drick inte allt som jag gjorde igår, dela och ta kanske hälften.
2. Testa med vatten först, dvs hardcore för juice är verkligen något vi alla borde klara oss utan med tanke på bland annat sockermängden.
3. Blanda inte med sked som jag gjorde utan ta och skaka den i en shaker, eller något liknande så slipper ni kanske de ihopklumpade kryddorna.
4. Experimentera med kryddorna.  Min granne hade adderat lite kardemumma och nästan fått ihop en pepparskaksliknande smak.

Dagens upplevelse då? Den var så mycket bättre än gårdagens. Jag ska medge att jag var nervös och det tog emot att börja dricka men idag bestämde jag för att ge det tid. Dricka lite i taget och verkligen anstränga mig. Det gick bättre idag och jag vågar nog nästan påstå att det var lite gott. Men så var det ju något helt annat än det jag drack igår. Eftersmaken av kardemumma känns i hela munnen, men om du gillar kardemumma som jag gör så är det verkligen helt ok. Gillade också att det var lite varmt. 🙂

fullsizerender-3fullsizerender-1
Som den stylas i boken Food Pharmacy…fullsizerender-2

Min variant. 🙂 Önskar dig som läser en riktigt bra och hälsosam dag.

En tanke på “Antiinflammatorisk guldmjölk..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s