En hektisk vecka..

..med extra allt och även en händelserik helg. Det är när det är sådana här veckor det är bra att bara stanna upp och andas.

Om man inte gör det så dras man in i sådant som man inte kan kontrollera och beteendet blir därefter. Hatar det faktum att minsta stress gör så att jag automatiskt ökar på stegen. De går som trumpinnar. Vid sådana tillfällen kan jag tänka att det är bra att jag inte kör högklackat för då hade det nog verkligen låtit extra allt.

Började veckan med ett personlighetstest och fick vid resultatet reda på att jag nog hade haft en framtid inom marknadsanalys beroende på mina karaktärsdrag. Hmm, jag undrar om ett personlighetstest i tidig ålder hade lett mig in på en annan yrkesbana än den jag har idag. Jag har ju jobbat med allt möjligt i mitt liv, allt från jordgubbsplockning, cirkelledare, hemtjänst, vårdbiträde på serviceboende, lokalvårdare, utställningsvärdinna, systemutvecklare, serviceledare, incidentledare etc etc. Det som kunde konstateras av testet var också att jag hade nog inte haft en framtid som säljare på tex Audi eller annat. Jag är helt enkelt inte den säljande typen och jag håller med. Det är jag verkligen inte.

Hann också med en tvådagarskurs utanför Nacka som riktade sig mot energibranschen. Anmälde mig redan i somras och är så glad att jag kom med. Verkligen superintressant! Resan till och från kursen var dock en helt annan historia. Höll på att bli fast i Bromma.

Började redan när jag väntade på taxin. Den kom 20 min för sent och jag svor lite för mig själv för jag hade faktiskt haft möjligheten att åka tidigare med en annan taxi. Dock så sade resebolaget att taxin inte gick att boka av,  för den redan hade åkt. Taxichauffören å sin sida gav en helt annan dimension till den historien och menade på att han nästan precis blivit bokad.

Ibland är jag bara så idiotiskt snäll. Jag hade lika gärna kunnat åkt den tidigare taxin med de andra..Å andra sidan gjorde det inte så mycket att taxin kom för sent för flyget lyfte ändå inte från flygplatsen. Ironiskt nog var det strömavbrott på Sturup med endast reservkraft tillgänglig och den omfattade tydligen inte landningsbanorna. Mitt 18:35 plan fick ny beräknad tid till 20:15. Dock så löstes problemet och vi fick 19:15 som ny avgångstid. Gick ut och efter 5 min kom piloten på att de behövde dygnsvila så det var bara att gå ut igen. Nytt plan som gick 20:00, vissa kom med, dock inte jag. Ytterligare ny tid 20:45, planet stod där men det ropades ut att besättningen inte skulle anlända förrän 21:25 . Ny beräknad avgångstid 21:45. När vi väl skulle gå ombord det planet kom det en man som jobbade på flygplatsen som sa att de skulle släppa på oss så tidigt som möjligt för  efter 22:00 fick de inte lyfta från Bromma flygplats.

Ja, ni hör, vilka turer. Planet gick dock och jag träffade en del trevliga människor som nog kände samma frustration som jag. Blev bjuden både på clementiner och choklad från människor som jag fortfarande inte vet namnet på. Gav i gengäld bort min bok som jag precis läst ut. Förutom det blev kvällsmaten två kokta korvar och en lussebulle. Jag anlände hem lite i midnatt. Tack och lov för att det var plusgrader ute och ingen frost.

Torsdag och fredag gick i rekordfart. Hann med julbord. Jättegott och trevligt men ibland förstår jag mig inte på vissa människor. Jag tycker att jag är ganska trevlig som person och försöker bjuda på mig själv på flera sätt men ibland undrar jag. Ibland hade det faktiskt kunnat vara så mycket lättare om man verkligen kunnat förstå vad människor tänker när de säger vissa saker och vad de vill förmedla eller är ute efter egentligen? Jag inbillar mig att jag är rätt bra på att känna av människor men ibland tror jag att jag är för mycket i mitt eget huvud och det komplicerar saker och ting.  Borde tänka och bry mig mindre än jag gör. Ni vet en typiskt en bra sak nu hade varit att inte tänka alls och bara fortsätta i invanda hjulspår.

Igår hann vi med att fira lillkussen som blev 1 år och idag har jag gett mig på att både skriva matlista och åka till affären för att veckohandla. Totalt ovant eftersom det alltid är mannen som gör det, men jag antar att det kan vara bra att vidga sina vyer ibland.

Mycket babbel idag och inte så mycket funderingar. Behövde nog bara skriva av mig allmänt. Hmm, borde kanske skriva mer igen för att avlasta huvudet.

2 tankar om “En hektisk vecka..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s