Händelserik vecka..

på flera sätt med både bra och mindre bra saker.

img_1883

 • Första snön kom till Skåne och E kastade sig ut för att bygga en snögubbe. Visst blev den snygg?
 • Höll på att köra av vägen. Många tankar som hinner snurra på den korta tiden innan jag rättade upp bilen igen.
 • Hade ett viktigt möte som jag var supernervös inför,  men det gick bättre än jag förväntade mig. Jag kan ju bara vara som jag är och ingen annan. Hoppas dock på en uppföljning och om det händer eller inte får tiden utvisa..
 • Trump hände och samtidigt snöade det som bara den här i Skåne. Winter is coming, kanske på mer än ett sätt. Det talas redan om Trumpeffekt i amerikanska skolor och inte på det positiva sättet. Killar som tror att de kan ta på tjejer hur som helst. Om den blivande presidenten kan göra det och ändå bli så hyllad så kan ju lika gärna de göra det. Vilken signal sänder vuxna till sina barn när de lägger sin röst på en sexistisk, narcissistisk *&%€#€%%&% man som tror att han är Guds gåva till världen och sedan i sitt segertal försöker omvandla hela sin hatkampanj till att han är Amerikas frälsare.  Snacka om personlighetsklyvning och beredd att gå över lik för att vinna.
 • Skulle egentligen till tandhygienisten idag men fick ställa in för att E kom hem från skolan med världens magvärk. Fick dock ny tid redan imorgon. Alltid när jag kommer dit får jag svara på frågan om jag äter någon medicin och för första gången på flera år så kommer jag äntligen kunna svara nej på den frågan. Känner mig stolt! 🙂

Ska försöka skriva lite mer i helgen men lovar inget, inläggen är ju glesare nu för tiden och den dumma armvärken sitter fortfarande i, men nu är det i alla fall bara i överarmen och inte alls i underarmen längre.

Ha en underbart fin fredag imorgon och var rädda om er där ute. ❤

6 tankar om “Händelserik vecka..

 1. Jobbigt att det måste gå upp och ner på nåt sätt och ändå- vad vore livet utan ?😊
  Hoppas verkligen armen blir bättre 💙
  Hursomhelst så roligt att ”se” dig igen 😍 kram

  Gillad av 1 person

 2. Jag är glad att du skriver igen!

  När jag åt medicin hade jag mycket bekymmer med hål i tänderna pga muntorrheten som medicinen orsakade. Jag har inte haft några såna problem sedan jag slutade. Förutom att jag biter/pressar sönder tänderna då (speciellt de lagade som är skörare), men det är inte medicinrelaterat utan bara Sara-relaterat 😉

  Gillad av 1 person

  • 🙂 Jag hade också problem med muntorrhet men mer när jag hade de högre doserna, inte sedan halverad dos och mindre än det. Men vet att det kan ställa till med problem och min tandläkare påpekade vikten av att jag skulle försöka hålla tänderna så rena som möjligt på grund av det. Hmm, låter som du behöver en bettskena Sara, men det har du kanske redan. Ta hand om dig och tack för all din uppmuntran under min nedtrappning i våras. 🙂 Det känns fortfarande som det går bra.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s