Obestämd tid..

..vet inte om ni kommer ihåg men de sista dagarna på jobb innan min semester påbörjades  drabbades jag av ont i armen. Ett faktum som gjort att jag inte varit lika flitig med bloggen.

Det onda har kommit och gått av och till men blivit värre de senaste dagarna. Imorgon kommer jag att ringa och beställa tid hos sjukgymnast. Detta gör dock att det gör för ont att sitta framför datorn, att blogga, skrolla osv. Jag kommer helt enkelt att försöka vila så mycket från bloggande och sociala medier som det bara går. Jag börjar ju jobba imorgon och måste försöka få armen att fungera i samband med det, så jag har bestämt mig för att göra en längre paus åtminstone till jag träffat någon som jag ge mig en diagnos på vad armen lider av även om jag själv misstänker att den är överansträngd.

Tills vi hörs igen får jag helt enkelt säga, ha det fint och på återseende. ❤

 

16 tankar om “Obestämd tid..

  • Hej Rune! Det hade varit roligt att se 🙂 även jag har ett par foton på ättlingar från Knut men har inte riktigt koll nu. Så fort min arm vilat upp sig kan jag återkomma om det om du är intresserad?

   Gilla

  • Tack <3, det går framåt även fast det går sakta, men det är mycket bättre nu men blir fortfarande väldigt trött i min högerarm och sitter nästan inte alls framför datorn hemma. Måste ju göra det på jobb så det sliter en del på armen men jag masserar armen 3-4 ggr om dagen och kör kylpack. Saknar ju bloggandet och att läsa andras bloggar men känner mig fortfarande inte helt ok att göra det.

   Gillad av 1 person

  • På rätt väg i alla fall men långt ifrån bra. Har varit i kiropraktor 5 ggr, dags för 6:e gången nu på måndag och sjukgymnastik på tisdagen. Vill ju bara att det ska försvinna. Ha det riktigt fint och vi ses ju på både insta och fb även fast mina inlägg blivit rätt så mycket färre även där. Kram

   Gilla

  • Det går framåt men det kommer nog fortfarande att ta någon månad till innan jag börjar skriva regelbundet. Träffar sjukgymnast på tisdag och innan dess träffar jag kiropraktorn för 6:e gången. Men nu får jag sluta. Har i alla fall besvarat alla mina kommentarer på detta inlägget och nu känns det i armen, så den får vila. Ha det fint!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s