Café Mejeriet i Vickleby..

..är en av Ölands många pärlor. Väl värt ett besök om man har vägarna förbi. När vi stod där som i ett café någonstans i södra Frankrike och specialbeställde våra smörgåsar till barnen, Mejeriets Croque Monsieur utan skinka och utan tomat i salladen svarade tjejen: Ska det vara utan bröd också? Hon gjorde det på ett så coolt och mjukt sätt att vi alla log lite grann.

Deras hemmagjorda te och tårta var himmelska (dvs espresson på bilden var inte till mig) 😉 och under ett par timmar satt vi där och njöt av att bara vara. Tack Agneta, för att du visade oss denna pärla.

Rekommenderas varmt! ❤

En tanke på “Café Mejeriet i Vickleby..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s