Hur går det med de 12 veckorna?

Tja, om vi säger så här. Vi är inne på vecka 2. Vecka 1 blev det 4 motionspass istället för 2 motionspass och 2 styrketräningspass. Denna vecka har det hittills blivit 1 konditionspass och ett styrketräningspass. Veckan är ju inte slut än så det finns fortfarande tid. Minus 0.9 kg första veckan. Bra det där men det brukar tyvärr inte vara. Jag är ju en gottegris av stora mått och har svårt för disciplinen när det gäller det goda. Jag får väl helt enkelt fortsätta att försöka.

Styrketräningspasset var ett cirkelpass med två cirklar. Cirkel A innehöll Ryggrull till planka, knäböj mot vägg och ryggklockan. Cirkel B innehöll övningarna: draken, armhävningsgång och stjärnan. Det gick hyfsat, värst med balansen men den kommer väl. Båda A och B genomförs 3 ggr med 1 minuts vila emellan.

Efter genomförd cirkel är jag nu inne på andra dagen av träningsvärk och det känns helt ok. Jag är inte lika öm under foten längre men däremot har jag ont i armen för tillfället. Tror att det kom i samband med att jag försökte reducera antal mejl i min mejlbox på jobbet innan jag gick på semester. För mycket klickande på kort tid. Det har gjort att jag tillbringat mindre tid framför datorn än vanligt samtidigt som jag verkligen hade velat tillbringa lite mer tid med släktforskningen men tyvärr inte kunnat på grund av armen. Tur att det är semester.  Men mer om veckans händelser i annat inlägg. Ni har väl det bra därute i den svenska sommaren? 🙂

4 tankar om “Hur går det med de 12 veckorna?

    • Tja, jag kämpar på men om det är helhjärtat är jag mer osäker på. Nyss hemkommen efter några dagars semester på Öland och det blev mindre motion än vanligt och mer mat men gott var det. 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s