En regnig dag kan man..

..roa sig med att läsa en bok eller så kan man städa tvättstugan. Hörde ni ett avlägset skrik för sisådär en timme sedan så var det bara jag som efter mycket stånk och stön flyttat bort tvättmaskin och torktumlare och därmed avslöjat den dolda skatten.

Fast jag måste erkänna, skriket kom inte då. Det var snarare när jag skulle lyfta upp den vita saken i golvbrunnen, ja den som går att rengöra så att den blir vit.  Smutsen trängde sig in under naglarna. Bläh, inte alls kul. Det där med att rengöra golvbrunnen och golvet under tvättmaskinen händer inte så ofta, men nu är det gjort. Väggarna, ventilerna och allting annat hände på köpet. Tom skåpet är rengjort och vi har nog den renaste tvättstugan i hela Skåne för tillfället. Alltid något!

Jag har också en känsla av att vi är många därute som inte gör just detta på alltför regelbunden basis, men bra att göra då och då så det inte blir stopp eller annat. Och även fast ingen annan vet att det rent därunder (förutom du som läser det här) så känns det bra för jag vet det.


Hmm, nu känner jag bara att det hade varit trevligt att köpa något och pimpa tvättstugan med men det får vänta tills en annan gång. Visst blev det en klar förbättring? Du kanske rentav blev sugen på att städa din egen om du har någon. 😉

5 tankar om “En regnig dag kan man..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s