Motionsrunda nr 2 – check på den

Haha, motionsrunda nr 2 är avklarad och foten gör faktisk inte lika ont idag. Hoppas att om jag tar det lugnt någon dag till att det kanske bara var något tillfälligt.

IMG_0255

Där cyklar mannen i godan ro medan jag febrilt fumlar med telefonen för att ta en bild som illustrerar avståndet emellan oss, som dessutom växte under cykelfärden. Tur att vi befinner oss på en cykelbana för helt trafiksäker var jag nog inte i detta ögonblick.

Jag blir sjukt andfådd av cyklingen och stånkar som en hel gnu medan mannen verkar ganska obekymrad. Är det jag som är otränad eller jag vet, kan jag skylla på min längd igen att jag behöver ta mer tramptag än han för att komma upp i samma fart. Hmm, det lät som en riktigt dålig och långsökt ursäkt. Nåväl samma runda som igår men 1 minut snabbare.

Veckans båda konditionspass är avklarade men eftersom vi försöker ha minst 30 min konditionsträning per dag så lär det bli flera i veckan. Styrketräningspassen håller jag nog dock ner till de 2 som ska vara. 🙂

4 tankar om “Motionsrunda nr 2 – check på den

 1. Vad duktig du är! Jag har blivit avrådd att cykla av sjukgymnast men jag tycker det är ganska härligt, åtminstone när det rullar på bra. Jag har nämligen lite svårt för att cykla i ”lagom takt”. Nåt händer med mig på cykel, jag måste cykla jättefort! 🙂 (Och så blir jag trött och lutar mig på styret och får sen ont i axlar och nacke, därav avrådandet)

  Gillad av 1 person

  • Haha, kan se det framför mig, annars brukar väl cykling vara skonsamt men det klart om man har det svårt för att ta det lugnt så…. Har du fått råd om andra motionsformer istället?

   Gilla

 2. Jo det är ju en bra motionsform egentligen, men inte om man som jag har problem med axlar/nacke tydligen. Yoga har funkat bra delvis (ibland skapar även det för mycket smärta i ryggen tyvärr, senaste omgången var inte bra), power walking (säger nån så längre?), crosstrainer och så förstås de flesta former av vattenträning. Det sista skulle jag gärna göra om jag inte var så ruggigt obekväm i mig själv…

  Gillad av 1 person

  • Power walking är bra, och vattenträning är kanske en av de bättre formerna, skonsamt mot kroppen men förstår att det kan vara svårt det där med om man inte känner sig bekväm. På de få bilder jag sett dig verkar du ju dock ganska söt och vi är ju många som är obekväma i vår kropp. Många långa kramar till dig!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s