Hällevik..

..är en underbar ort inte långt från Sölvesborg i Blekinge. Jag och barnen är nyss hemkomna därifrån efter att ha haft ett par dagars minisemester tillsammans med min väninna Sara och hennes två barn. Igår passade vi dessutom på att göra en avstickare till Krokås där Saras föräldrar bor.

Har ni tänkt på hur mycket lättare det är att slappna av när man åker hemifrån. Inget som pockar på det dåliga samvetet utan det är bara att njuta i fulla drag. Mysigt!

När jag var liten brukade jag hälsa på mina kusiner/mostrar på Grönslätt som ligger precis bredvid Hällevik. Då var det alltid bad som gällde oavsett hur kallt det var i vattnet. För det är kallt, fast i Hällevik är det så långgrunt på sina ställen att det kan skilja nästan 4-5 grader på vattnet längst in och det lite längre ut. Gissa var jag uppehöll mig. 😉

Jag hann med ett dopp som ni ser, fast inte huvudet. Jag fegade ur lite på slutet men jag badade i alla fall till mina barns lycka. 🙂 K gick loss med kameran för att föreviga detta ögonblick och jag inser hur obekväm jag känner mig i baddräkt. Fast E säger att skönheten sitter i betraktarens ögon och att jag är fin precis som jag är. Hmm, meningen ju att jag ska bekräfta barnen och inte tvärtom, men glad blir jag allt.

6 tankar om “Hällevik..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s