Blixtar och dunder..

..kan vi hoppas på magiska under? Midsommarafton börjar som den känns att den gjort sedan urminnes tider, med regn. Enligt väderrapporten ska det dock bli strålande sol idag så jag hoppas på det.

Själv har jag varit vaken ett par timmar. Det har åskat hela natten och precis när jag trott att det var på väg bort har dundret återkommit med förnyad styrka. Jag somnade till sist men blev väckt framåt småtimmarna  av tassande barnafötter, en längtan efter trygghet.

Smög mig ut nu på morgonen i mannens regnstövlar för att försöka fånga stämningen, för det blir ett speciellt sken ute när det regnar. Gick inte bra, så då gick jag loss och fotade blad istället, fast med mobilen. Jag äger ingen systemkamera fast ibland tänker jag att det nog hade varit riktigt roligt. Fast fasligt tungt verkar det vara att bära på. Kanske något som får införskaffas någon gång i framtiden. Tills dess kan ni vill se lite blad och ett par gummistövlar några nummer för stora. 😉

 

4 tankar om “Blixtar och dunder..

  1. Så härligt med barnen som söker tryggheten!
    Någon dag av midsommarhelgen ska vi väl få sol ändå, just nu har vi det i södra Finland, men prognoserna för kvällen är sämre.
    Vädret är dock som det är – vi får njuta så bäst vi kan ändå. Kram och glad midsommar!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s