Efter badet..

FullSizeRender 33

Där går två av de personer som jag älskar mest här i världen, min man och min yngsta. Blöta och lite tilltufsade, precis som jag efter 1 timmes bad i poolen. Skillnaden är kanske att jag har sorgkanter under ögonen för jag badar med mascara och den är inte vattenfast, men vad gör det när jag får skratta och ha kul. Dessutom slipper ju jag och se på eländet   😉 .

Jag vill också passa på att önska en riktigt Glad midsommar till alla er som läser. Här i Skåne verkar det minsann som att vi för en gångs skull kommer att få ett riktigt kanonväder. Härligt!

Ps: Jag har fortsatt med morgonpromenaderna och denna veckan har det blivit av hela 3 ggr. Jag är på G, helt klart. Ds 🙂

 

7 tankar om “Efter badet..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s