Att ge eller ta, det är frågan..

Ett år sedan jag skrev detta inlägget men eftersom jag har mer läsare nu kan jag väl alltid köra en repris. 😉

Fru Månsson

IMG_8301

När jag ger något av mig själv till andra krävs det nästan alltid att jag får någon form av gensvar.  Annars blir till slut allt jag gör bara någonting som absorberar upp all min energi och lämnar mig på tomgång. Det kan i och för sig pågå länge, ibland flera år innan ett frö börjar gro,  slå rot och en insikt börjar födas om att ansträngningen som allt det här kostar är kanske inte värt det.  Då gäller det att ha modet att ta bort eller minimera den del av ditt liv som tömmer din energi.

För en del människor i vårt liv klarar vi av mer tomgång. Det är för de personer som vi tycker extra mycket om. Där kan vi, i alla fall jag, hålla på i oändlighet av att ge av mig själv. Jag hoppas och tror att det finns någon i vår närhet för oss alla. Ibland kanske vi inte…

Visa originalinlägg 260 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s