Årets första dopp..

..är avklarat för min del. Det krävdes viss övertalning från E och jag kände inte alls för det men helt plötsligt deklarerade J att han skulle bada och att han dessutom skulle simma längder. Då kunde inte jag vara sämre så då gjorde jag  det också. 30 längder som tillsammans blev 500 m.

Efter det kastade vi badboll i poolen, en i mitten som skulle försöka ta när de andra tre kastade bollen runt. J använde inte helt schyssta metoder 😉 men kul var det och när vi gick upp stannade E och K kvar en extra stund.

Tidigare på dagen firade vi E för tredje gången. Det innebär att hennes 10-årsdag är rejält firad och nu dröjer det 1 år tills nästa gång. Barnens mormor och morfar, min ena moster och min kusin med hennes familj var här och hälsade på.

Vi bjöd på tacos och när barnen var på lekplatsen tog jag, min kusin och hennes man en runda ner till bryggan där vi såg 4 snokar. Ser rätt häftigt ut när de simmar i vatten och snabba är dem. En lyckad söndag med andra ord! Hoppas att du också haft en fin söndag!

3 tankar om “Årets första dopp..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s