Vad ska du göra i sommar?

Har du semester? Om inte, så slår jag vad om att du längtar efter den.

Jag längtar efter min.  Vi har valt att ta all semester ihop i år och för första gången har J och jag inget speciellt planerat, knappt ens lösa planer.

Tja, jag ljög nog lite där. Jag har två saker planerade, dels 3 dagar i Hällevik med barnen och bästa grannen och hennes barn och sedan en kortare Finlandsvistelse för bara mig och pappa. Det blir första gången som jag kommer att ta flyget till vårt grannland i öster. I vanliga fall åker vi alltid Finlandsfärjan. Spännande!

På semestern hoppas jag också kunna skapa mig lite fredad tid. Tid där jag inte gör någonting. Att försöka ta dagen som den kommer. Omöjligt tänker kanske du.. och jag håller med. När semestern väl närmar sig är risken stor att den kommer att vara så välplanerad att alla improviserade utflykter faller platt till marken. Men försöka duger, kanske man helt enkelt får boka in lediga dagar som enbart ska användas till saker man kommer på just då och där. 😉

Vad ska du göra i sommar?

IMG_9865

Svamp eller hjärna? Det sitter i betraktarens ögon… 😉

FullSizeRender 31

I sommar ska jag och J försöka etablera en vana av morgonpromenader. Vi har testat ett par gånger och här är ett häftigt träd som vi går förbi. Naturen skapar allt underliga saker ibland.

9 tankar om “Vad ska du göra i sommar?

 1. Vad roligt att ni ska komma till Finland!
  Det är säkert bra att inte planera ledigheten i detalj, inte ha FÖR stora förväntningar.
  Jag har seglat som du vet, uppfyllt den drömmen – och mer ska det bli – för den här sommaren ska vara den då jag själv är kaptenen på mitt livs skuta.
  Kram!

  Gillad av 1 person

  • Det låter härligt att vara kaptenen på sitt livs skuta. 🙂 Jo, det ska bli roligt med Finland men konstigt att ta flyget istället för bil och båt. Blir lite mer beroende av släktingarna 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s