Sommarlov..

Fredag och sommarlov. Finklädda barn och föräldrar. Samling i kyrkan. Tradition och gemenskap. Jag grät idag, vet inte varför men jag kände mig rörd.

Prästen pratade om att han skulle åka till Island med sin fru. Att han hade förändrats och undrade om de skulle känna igenom honom efter 40 år. Håret var tunnare, tänderna gulare men inuti var han densamma. Han rev ner applåder i kyrkan, testade en punkarperuk och gjorde reklam för Listerin. 😉

Budskapet som det hela landade i var att insidan räknas och vi är värdefulla. Ett viktigt budskap i vår tid. Du duger som du är! Vi har alla olika talanger men det finns en plan för alla.

Nu är jag inte kristen. Jag kan inte påstå att jag är religös men flera av de kristna grundvärderingarna tilltalar mig. Jag är helt övertygad om att vi alla har något att bidra med till livet på vår jord. Det gäller bara att försöka hitta rätt. Att hitta det som just du är bra på. Tänk om alla vore bra på exakt samma saker, vad tråkigt livet skulle bli då!

Hur kan jag har fött så vackra barn? De är så underbara att det gör ont inom mig och jag önskar dem all lycka och ett riktigt härligt sommarlov!

Till hösten är det sexan och fyran som gäller. Lite mer än ett halvår till och K blir tonåring. ❤

 

9 tankar om “Sommarlov..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s