Årets första myggbett..

..och jag har lyckats undvika att klia på det, känns nästan inte alls längre. Det tog över 30 minuter innan det slutade att klia på armen, på benet känns det fortfarande.

K överraskade mig med att säga att hon tänkte gå en runda. Jag undrade försynt om hon ville ha sällskap, det ville hon.

Under våra 30 minuter höll jag lätt träningstempo, K låg mer i konditionsträningsintervallet. Efter en sisådär 15 minuter hörde jag flåset och kände att detta var ett riktigt bra tempo för henne. Ungefär som när jag går med mannen och får småspringa emellanåt för att komma ifatt. Verkligen suveränt för konditionen.

Under 30 minuter hinner man avhandla mycket saker mellan himmel och jord. K undrade hur min dag varit och när jag började prata om produktionssättning och system, avbröt hon mig och sa: Allvarligt mamma, det där med IT verkar så tråkigt! Jag ska aldrig jobba med det.

Jag försökte på mig en lam ursäkt att det bara var något jag ramlat in på, att jag arbetar mycket med människor och att det är roligare än det låter. K lät sig inte tjusas:
-Det låter fortfarande tråkigt. Jag förstår inte hur du och pappa orkar.

Nåja, visst är det så att många saker man gör ramlar man liksom in på ett bananskal. Jag sysslar inte alls med det jag är utbildad till och på min 16 yrkesverksamma år har jag verkligen gjort allt möjligt. Fast det klart någon form av IT har alltid funnits i bakgrunden. Undrar vad jag kommer att jobba med nästa gång jag byter jobb. 😉

 

IMG_6708IMG_6710Ser ni myggbettet? Det finns där på armen. Om det är något jag inte gillar med sommaren så är det fästingar, ormar och mygg. Jag ser inte skälet till att de behöver finnas. I alla fall inte fästingar och mygg. De tillför väl inget till världen, eller gör de det? Någon som vet?

4 tankar om “Årets första myggbett..

  1. Fina bilder! =) Mygg är nog föda till en och annan pippi men fästingar däremot fyller nog ingen funktion. Det är bara en äcklig parasit!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s