Loppis imorgon – lördag 21 maj

Har varit lite frånvarande från bloggen några dagar och det blir ju både ett vanligt inlägg och ett reklaminlägg. Har varit hektiskt både på jobb och privat. Imorgon ska jag och K upp tidigt, för klockan 06:00 på morgonen börjar vi förbereda lördagens loppis som börjar klockan 10 samma dag och varar till 13.
IMG_9269

Några av priserna ser ni ovan. Smycken funderar vi dock på att sälja separat.

Jag har varit ansvarig för fiskedamms och lotterigruppen tillsammans med E och vi har sjukt många priser. Vi har bland priser från Björks Ringsjön, Blomsterverkstan, Brandstationen, Korgcenter, Living like Milton, Interstil, Panduro Hobby, Kraftringen med mera. Känns nästan som om att det hade kunnat bli vinst på minst var tredje lott. Får nog fundera på hur vi ska dela upp det hela. I stort sett har vi lottpriser klara och det kommer förmodligen att bli ett barn och ett vuxenlotteri antagligen med direktvinst  eller direktnit så att man slipper att vänta på dragning.

IMG_9256

Vi kommer även att ha en fiskedamm, där E har hjälpt till med att måla diverse havsdjur. 🙂 Perfekt att fixa lördagsgodiset för de som bor i närheten. Vi har laddat upp med 50 godispåsar. Håller tummarna att de går åt.

I mattältet kommer du att kunna köpa fika på plats men även köpa med dig en påse hembakat. Vi kommer att sälja allt från kanelbullar, fröknäcke (glutenfritt), nutella cookies, havrekakor, kolasnittar med kanelbullsmak (hur spännande låter inte det) 😉 etc.

Precis som på en loppis kommer det att vara många saker. Vissa jättefina andra lite mindre fina men jag vågar nog påstå att man kan göra en del fynd imorgon om man är på rätt plats och rätt tid. Gudmuntorp skola klockan 10:00. Välkomna och om ni läser min blogg men inte hälsat på mig än så vore det kul att säga hej. 🙂

3 tankar om “Loppis imorgon – lördag 21 maj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s