Det var länge sedan..

..jag kände mig riktigt trött men idag är en sådan dag. Tankarna går på högvarv och snurrar runt fortare än tekoppskarusell.

Det är konstigt hur trötthet kan fortplanta sig igenom kroppen och in i minsta cell. Hur jag kan känna mig totalt slut utan att ens ha utfört ett träningspass.

Fast jo det har jag ju. Hjärnan känns som om den fått all motion den behöver och lite till. Det dumma är att när man känner sig trött av fel anledning händer alla de saker som jag annars undviker som tex:

1. Att äta karameller. Brukar alltid skippa dem annars men nu tog jag 5 stycken.

2. Att äta allt annat onyttigt. Väl hemma fanns det två kanelbullar i en påse som var märkt med K. Jag som inte ens ska äta något som innehåller mjölk (men jag har frångått det ett par dagar nu även om det är minimalt) frågade K om jag inte kunde få bullen. Den blev min mot att jag sa fem superlativ om hennes personlighet. En lättförtjänt bulle men verkligen inte välbehövd! 😉

3. Att skippa lunchpromenaden.  DUMT! Imorgon ska jag gå om det inte inträffar världens storm just då, eller regn..eller. Jo, jag ska gå den.

4. Att småspringa i korridorerna. Jo, det kändes som om att jag ökade upp ett snäpp idag. Snälla jag, det är ju inget race om vem som går snabbast heller. Kanske jag skulle försöka se mig själv som en snigel men då andra sidan skulle det verkligen ta lång tid för mig att uträtta allt som är på gång just nu.

 

2 tankar om “Det var länge sedan..

  1. Ibland måste man vara mindre ”duktig” än vanligt! Balans liksom! En bulle kan vara himmelskt och inget drastiskt händer om man struntar i sin promenad! Pået igen i morrn!😉

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s