5 totalt oviktiga saker om mig..

..direkt från saccosäcken (som är min skrivarhörna). Inspirerad av bloggen fitforever och inlägget 5 totalt oviktiga saker om mig från kökssoffan! kommer här värdelöst vetande om min existens. Tack för inspirationen. 🙂

  1. Jag kan inte vissla. Har aldrig kunnat och kommer förmodligen aldrig att lära mig. Extra ironiskt eftersom jag hade en moster som när jag var liten brukade sjunga
    ”Kan du vissla Johanna” varje gång hon träffade mig. Heter visserligen Johanna i andranamn men som sagt, vissla kommer jag nog aldrig lära mig.
  2. Jag kan inte heller knäppa med fingrarna något som min dotter gärna demonstrerar att hon kan. Men jag menar det måste kännas bra för barnen att de är bättre på något än sin egen mamma. 😉
  3. Jag lagar nästan aldrig mat men jag agerar ”köksslav” vid förfrågan, dvs hackar grönsaker, skär kött eller som nu (tog en paus från inläggsskrivandet) för att göra tortillapizzor. Jag låter mannen styra och ställa helt enkelt. En man måste ha minst ett sådant område där hans ord är lag för jämlikhetens skull 😉
  4. Jag känner mig ung men ibland känns det inte som att kroppen är lika ung. Hur kommer det sig att jag ser bättre ut här hemma i spegeln än i provrummens speglar. Där om något borde man väl se bra ut för de vill väl sälja sina saker? Men nix, det är celluliter så långt ögat når. Jo, jag vet att man kan göra något åt det så det är det promenaderna och löpningen är till för. Styrkan ska jag försöka lägga in snart..Får ju pepp från diverse håll. 🙂 Jo, jag hade ju en ålderskris förra året men nu är jag faktiskt ganska nöjd med att vara 40. Livet är gott!
  5. Jag är otroligt rädd för att åka spöktåg. Jag kan ha nämnt det i ett tidigare inlägg. Det kvittar hur konstgjort det är. Jag blundar genom hela färden. Det läskiga är att K har fått mig att lova (på papper, underskrivet och klart) att om vi någon gång besöker Liseberg ska jag besöka Gasten ( spökhuset med levande människor). Huh, man får väl hoppas att hjärtat fortsätter att vara starkt så att jag inte dör på kuppen. 😉

Tja, ibland behöver man nog göra sådana här inlägg. Rätt befriande på något sätt.

IMG_6249

 

12 tankar om “5 totalt oviktiga saker om mig..

  1. Haha!! Du ser! Det är skönt att bara babbla ibland! Fantastiskt vad vi nu vet om varandra. Och, för att tillägga något, jag kan inte vissla jag heller. 😉

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s