Tack fina du!

Apropå presenter fick jag även ett kort besök under gårdagens städning och en present som åtföljdes med något sånt här. Tack för att du är du och för att du är en sån fantastisk vän. Ja, lite mer ord var det ju men ni fattar essensen. Jag blev så himla glad! ❤

Jag kan bara instämma:
Tack för att jag får vara din vän.
Tack för att vänskapen vi har kravlös.
Tack för att du funnits där både bra och mindre bra perioder.
Tack för att du hämtade mina barn på förskolan när jag inte orkade.
Tack för att du lyssnar på mig.
Tack för att du inte dömer utan för att du belyser ytterligare.
Tack för alla de stunder du pushat mig och bjudit på te.
Tack för alla promenader,stunder och dagar som vi tillbringat ihop.
Tack för min 40årsöverraskning!

Du är en fantastisk människa och alla borde få ha en vän som du, finaste S! Jag hoppas att vi får många fina år tillsammans. Bara tänk på vad vi kan hitta på när barnen flygit sin kos, eller i alla fall blivit lite äldre 😉

IMG_9219

Jag är svag för Iris hantverk så denna present passar verkligen hemma hos mig. 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s