Igår träffade jag någon som..

..jag enbart ”kommunicerat” med via min blogg. Under en stor del av förra året kommenterade hon mina inlägg och jag kommenterade hennes. Vi utbytte adress och skickade kort till varandra. Vi bestämde datum ett antal månader framåt som passade oss båda och gjorde planer för att träffas halvvägs mellan mitt hem och hennes.

Efter ett tag blev det tyst, inga blogginlägg och inga kommentarer men eftersom vi hade varandra på instagram kunde jag se att hon mådde bra.

I veckan talade min man om för mig att han var tvungen att jobba på lördagen. Mina planer föll lite grann. Jag skickade ett mejl till min vän och sa att tyvärr kunde vi inte träffas halvvägs som planerat men hon var välkommen hem till mig.

Hon kom gärna ner till mig. Min dotter sa: -Är du inte riktigt klok det kan ju vara vem som helst. Du vet ju ingenting om henne och hem till oss dessutom. Jag är skeptisk.

Dagen kom och strax efter 10 anlände hon till mitt hus. Jag tokstädare på morgonen eftersom planerna på att göra det kvällen innan hade gått i stöpet. Jag undrade vad hon skulle tycka. Om hon skulle tycka om mig? Hur hennes röst skulle låta? Om det skulle bli en bra dag? Jag hade många funderingar men tillsammans  fick vi en jättetrevlig dag!

Jag är glad att du kom och att du vågade köra ner hela den långa vägen bara för att hälsa på mig, som du aldrig träffat förut.

Vi började med en kopp te och gick en tur genom Trollskogen, ut på bryggan i Ringsjön och upp till Bosjökloster. Du hade din kamera med dig liksom jag och vi gick runt och pratade om allt möjligt mellan himmel och jord. Fotograferade och tiden rann iväg. Jag fick ringa hem till flickorna och be dem att värma sin lunch.

Eftermiddagen avslutade vi på Fulltofta Naturcentrum med ett toppen och ett bottennapp. Vi hade hur trevligt som helst. Undrar var vi ska ses nästa gång? 🙂
IMG_9216
Tack för den fina presenten. Hade inte behövts men jag erkänner att jag älskar presenter. 🙂

IMG_9972

Ett hav av ormbunkar, så fint!IMG_9973

Tusenåriga eken som nog är runt 800 år men det är ju nästan 1000. 🙂IMG_9976

En av alpackorna, fanns också en grå och en brun.IMG_9980
Bosjökloster!
IMG_9966
Tulpanhavet!
IMG_9997
IMG_9998
Trädpromenaden/Ravinslingan i Fulltofta.
IMG_0003.jpg
Önskar er alla en fortsatt trevlig helg! Idag ska jag bara ta det lugnt och göra saker i min egen takt och försöka stanna upp och njuta av dagen. Det i sig är en övning. 🙂

12 tankar om “Igår träffade jag någon som..

    • Tack själv. Roligt att du kunde komma fast du fick köra hela vägen. 🙂 Kul att du börjat med att lägga upp dina bilder. Underbart fina! 🙂 Klart vi kommer att ses igen. Många kramar till dig också.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s