Boulebar i Malmö

Vår minisemester avslutades på Boulebar i Malmö där vi åt brunch och spelade boule. Jag och K i ett lag och mannen och E i ett lag. De vann, mannen och E alltså men jag är ingen dålig förlorare och kul hade vi.

IMG_9153

Det fanns mycket gott att äta! Jag har frångått min diet de här dagarna vilket märks för nu känns magen svullen och inflammerad. Bara att kapa bort mjölken igen. Trist men såklart bra att jag vet vad det beror på.
IMG_9155

Vi blev underhållna av ett fantastiskt jazzband som spelade där. Tror de hette Nose men är inte säker. Otroligt duktiga var de i alla fall.
IMG_9957

E in action.IMG_9169

Mängder av ansikten på toaletten.IMG_9164
Det är bäst att ligga närmast det minsta klotet som möjligt.IMG_9165Jag gillar verkligen interiören! Synd att jag missade att ta en utebild. Det finns utebanor också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s