Avokadoglass..

..är helt ok och ska man som jag undvika mjölkfritt ett tag till är det ett fantastiskt alternativ. Jag lovar att det är mycket godare är det låter, i alla fall från mina smakpremisser. 🙂

IMG_8781

Vi testade med jordgubbar.FullSizeRender 25Skulle vilja säga att det blir 4 ganska små portioner. 2-3 portioner ligger närmare sanningen. Det är också lite mättande, måste vara avokadon som gör det. 🙂

Jag har gjort undantag för det mjölkfria (b.l.a Svantes namngivning) men det har slutat i magont i flera dagar efteråt. Det innebär att naturläkaren hade en poäng där. Jag undrar dock om det verkligen ska vara helt mjölkfritt eller om det räcker med laktosfritt. Det återstår att se längre fram. Tills dess ska jag försöka skärpa mig igen.

Om ni testar eller redan har testat avokadoglass sedan innan skulle det vara roligt att höra vad ni tyckte om det. Ha en 1:a maj!

2 tankar om “Avokadoglass..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s