Jag fick den, blomsterbuketten då…

Efter x antal år fick jag äntligen den där efterlängtade blomsterbuketten av mannen. Undrar om det är för att jag pikat eller helt spontant. 😉

Vi säger att det är spontant från hans sida för att jag är en fin fru, det känns bättre. Inte för att jag är mycket för presenter men jag är faktiskt ganska svag för blommor. Önskar er alla en härlig fredagskväll!

IMG_8779FullSizeRender 24

6 tankar om “Jag fick den, blomsterbuketten då…

    • 🙂 Nej, nu gjorde han mig verkligen glad. Kan faktiskt inte minnas när jag fick blommor senast men jag vet att det var för många och då menar jag många år sedan sist. 🙂 Fast jag får ju annan uppmärksamhet istället och det är ju nästan bättre men lite blommor då och då slår aldrig fel.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s