Vab med E idag..

och vi inledde morgonen med att titta på film.

minions

Ebba har sett den ett antal gånger redan men för mig var det första gången. Jag gillar tecknat och denna var helt ok. Vem kan inte bara älska dessa gula figurer vars enda önskemål är att tjäna ondskan på bästa sätt.

Jag och E har också ägnat tiden åt att mysa, vila och rita.

På eftermiddagen hann jag och mannen med en 51 minutersrunda på snabbaste takten hittills, 9.11 eller 6,53 km/h. Gott men det kändes i benhinnorna en smula i början innan jag blev uppvärmd. Extra skönt att ha ett draglok.

Under tiden hemma hann sjuklingen rita denna fina teckning. Jag bara anar att hon blivit inspirerad av sin dag. Vi får hoppas att det blir bättre tills imorgon. Tur att det finns näsdroppar och servetter. 🙂

FullSizeRender 21

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s