Ganska bra jobbat!

Axplock av godsaker som jag missat under mina 18 första sockerfria dagar: Dadelbollar, kanel och vaniljbullar, tårta 4 ggr på jobb, Påskäggsgodis, Kärleksmums, Chips med dip, Chokladwienerbröd. Många försvinnande goda saker och jag inser hur mycket jag proppat i mig i vanliga fall. Fast det klart, eftersom påsken ingått i denna period är den kanske lite mer extrem när det gäller åsynen av godsaker.
Fick ett ägg fyllt med påskgodis från jobb som jag inte heller rört. Känns som om vi har godis ett antal veckor framöver här hemma. Vikten ligger nu på 62,8  dvs minus 3 kg totalt.
Enligt runkeeper har jag lagt  58,4 km bakom mig och 3146 kalorier har förbrukats.
De ni, det är ganska bra jobbat.  🙂
IMG_8503Fast jag måste erkänna att det är svårt när kollegan tar sig en bit. Jag vill också men sedan tänker jag att min tid kommer.
Jag måste ändå säger att jag känner mig bättre, framförallt har den lätta huvudvärken som låg som en slöja varje dag, nästan försvunnit. Några andra symptom har också minskat men det finns fortfarande saker att arbeta på. Skam den som ger sig. På måndag är det tänkt att jag får börja äta gluten igen men jag kommer fortsätta att hålla mig till mjölkfritt och sockerfritt. Först när man går på sådana kostrestriktioner som jag gör,  inser jag hur mycket livsmedel som innehåller mjölk. Inte helt lätt men det går. I dessa lägen är jag glad att jag har en man som älskar att laga mat för det är inte riktigt min grej helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s