9 månader sedan…

…jag sprang 5 km senast (1 juli 2015). Sedan skadade jag min tå och glömde visst bort det där med att springa 5 km igen.

Dagens pass var slitigt och jag låg på ganska hög puls hela tiden, men jag ”sprang” hela sträckan, om det nu kan kallas springa med det tempot. Tror dock inte att jag kommer att upprepa mina 30 min 16 sek som jag hade på Vårruset förra året. Fast jag hade gärna velat. Å andra sidan är det två månader kvar till vårruset i Malmö. Det betyder att jag fortfarande kan förbättra mig.  🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s