Det går att äta allt möjligt..

..även när man äter sojafritt, mjölkfritt och glutenfritt. Här kommer några exempel på kosthållningen de senaste 11 dagarna för er tvivlare… 😉

IMG_8195

Frukostexempel nr 1.
IMG_8351Frukostexempel 2.

IMG_8274
Ryggbiff med rostade grönsaker i ugn, sallad och dragonmajonäs.
IMG_8354
Hamburgare med stekt sparris, stekt rödbetspytt, guacamole och hemmagjord majonäs.

Måste dock erkänna att igår när jag kom hem, var jag superhungrig. Mannen stod med en brieostbit som han stoppade macadamianötter i (supergott). Jag tänkte att det gör nog inget. Jag tog en bit och skippade det mjölkfria och jag tror att jag fick lida för det imorse.

Ett av mina symptom jag delade med biopaten har varit att min mage varit en del i olag. Peppar, peppar så har den mått bättre sen jag började med det nya. Det vill säga tills igår.

Jag mådde lite dåligt när jag gick och lade mig och idag stannade jag hemma från jobbet med magproblem, lätt illamående och ”dimhuvudvärk”. Jag har ju haft ”dimhuvudvärk” under lång tid och problem med magen som inneburit ett antal toabesök och ändå gått på jobbet. Utan att jag tänkt på det har det blivit bättre i och med min kostomläggning men det är inget jag tänkt på fram tills idag när symptomen dök upp igen. Denna gång blev det bara så påtagligt och vid lunch kom jag att tänka på den lilla ostbiten. Kan den verkligen göra så mycket? Ren spekulation givetvis men jag ska tänka mjölkfritt nu. Det känns skillnad och det efter att ha varit konstant trött i huvudet under en längre tid.

Just det, jag har anmält mig till vårruset också. Evigheter sedan jag sprang sist men det är ju först den 2 maj så förhoppningsvis hinner jag med någon runda innan dess. Vill ju inte bli sämre än förra året men chansen är nog ganska stor att det blir så.

 

2 tankar om “Det går att äta allt möjligt..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s