Veckan som gått

FullSizeRender 10

Var hos en biopat förra veckan och fick restriktioner under en tid framåt gällande kosten. För tillfället äter jag sojafritt, mjölkfritt och glutenfritt samt sockerfritt + lite annat. Är fortfarande inte klar med inlägget om mitt besök hos biopaten men det kommer. Har varit för mycket att göra helt enkelt både på jobb och hemma plus att jag försökt gå och lägga mig lite tidigare.

Under veckan som har gått har ”lyckats” missa följande tomma kalorier som jag annars antagligen i sedvanlig ordning hade stoppat i mig:
söndag em: Dadelbollar och kvarnefterrätt med mango, blåbär och honungsrostade något (kommer inte ihåg vad det var), men det såg väldigt gott ut alltihop.
söndag kväll: Nybakade frestande bullar på valberedningsmöten.
måndag: Tårta på jobb.
tisdag: Påskäggsgodis och rester av tårta på jobb.
onsdag: Påskäggsgodis.

Dessutom har jag denna vecka fått nytt personligt rekord i promenader då jag har gått 13.52 kilometer (lite i underkant då jag tyvärr hade runkeepern pausad längre än jag avsåg vid ett tillfälle).

Vikten har minskat från 65,8 kg till 63,9 på 4 dagar, antar att det måste vara en del vatten som försvunnit? Vi får se om det håller i sig, för jag har haft svårt att gå ner i vikt under en längre tid men kanske det beror på alla tomma kalorier jag antagligen stoppat i mig innan.

Påsken är här men jag fortsätter som ovan och jag känner mig väldigt nöjd med mig själv. Hoppas bara att jag står ut ett tag till men det känns så. 🙂

Tack och lov har jag en förstående mamma som anpassar så att det finns mat även till mig under påskens besök.  Härligt!

Ska försöka göra ett Glad Påsk inlägg också men om jag mot all förmodan inte skulle hinna det innan påsken sätter igång så vill jag passa på att önska er alla en riktigt Glad Påsk! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s