Soluppgång i Krokås

Ljuset strilar in i springan mellan rullgardinen och fönstret.  Det är lördag morgon och klockan på mobilen visar 06:30. Solen håller på att gå upp och det är vackert. Jag hoppar snabbt ner i byxorna och slänger på mig en tröja. Tar på mig jackan och snörar skorna.

Marken är vit av frost och soluppgången speglar sig i vattnet. Skönhet i denna form ger mig lugn och jag önskar att jag vaknat tidigare, att jag fått följa hela händelseförloppet, när solen väcker marken till liv.

IMG_9599IMG_9622IMG_9614IMG_9622IMG_9604IMG_9605

 

 

7 tankar om “Soluppgång i Krokås

    • Jo det var, framförallt skönt att få tankarna på annat, vad kan då få vara bättre än att få följa med en väninna till sina föräldrar hus som ligger precis vid havet. Lycka! Jag har alltid älskat vatten, allt det öppna, vackra och föränderliga. 🙂 Önskar dig en fin kommande vecka!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s