7 dagar nu..

..sen jag tog min sista tablett och idag borde egentligen allt vara ute ur min kropp eftersom halveringstider är uppfylld.

Det känns som om det varit hyfsat lätt men den senaste veckan har min man märkt att jag är mer lättirriterad än vanligt och mitt humör är lite svajigare. Svårt att säga om det beror på att jag slutat eller om jag helt enkelt bara haft en dålig vecka. Jag antar att det kommer att visa sig de kommande 2-3 veckorna.

Nästa vecka ska jag genomgå en hälsoundersökning hos en biopat och hon sa att det var bra om jag hade möjlighet att avsluta min nedtrappning innan för att inte påverka resultatet av undersökningen.

Jag tror på läkarvetenskapen men jag har också tilltro till alternativa metoder då jag blivit hjälpt av detta för mer än 10 år sedan. Jag hade problem och läkare skrev ut medicin för att jag skulle bli av med mina symptom och hela tiden växten roten till symptomen sig allt starkare, tills jag en dag mer eller mindre mådde så dåligt att jag fick bryta mitt i ett boxningspass. En kille som jobbade där hjälpte mig att komma i kontakt med en dam som förbättrade mitt liv enormt och det utan mediciner och bara genom att förändra min kost.  Det gjorde en enorm skillnad på mitt liv.

Skulle egentligen jobbat idag men efter gårdagen ringde jag min kollega och frågade om han var ok med att ta dagens möten och sen ringde jag min chef för att be om ledigt.

J har också ledigt idag för han ska jobba i helgen så nu när barnen är i skolan ska vi ta ett par avsnitt House of Cards och sen vem vet kanske en promenad. Ikväll åker jag iväg med en av mina bästa vänninor till Blekinge för att titta på havet eller som hon skrev till mig igår på min fb.

”Då passar det bra med en lugn helg vid havet. Så att du kan ladda bilden av en storm på havet med höga vågor, men där du står på stranden och tittar på. Dvs NAP… Inte alls lika läskigt som att vara i en skog när det stormar… Men jag hoppas ändå på lugnt hav och en strandhörna i lä, kanske rent av lite vårsol… 😎”

Jepp, jag ser framemot kvällen men också att njuta av denna lediga dag. Tror att jag behöver den.

IMG_8021

Brukar inte ha tulpaner stående på köksgolvet men tyckte bilden blev ett bra sätt att visa på hur vacker denna blomma är även när den nästan är utblommad. Ha en fin helg allihopa!

3 tankar om “7 dagar nu..

  1. Låter som en bra plan 💛 kolla in boken ”Jag vill vara glad” den kan hjälpa dig i ditt tänk och hur du tar dig an det som händer. Ha en härlig ledig dag 😄 Kolla också in Blimeradu.se. Hon sätter fingret på mycket tycker jag. Med enkla ord får hon en att tänka över hur man ser på sig själv och saker som händer.

    Ps min består av meditation, läsa bloggar, träna och träffa en vän som jag alltid skrattar med.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s