Nedtrappningsstatus på SSRI

Finns väl inte så mycket att säga. Det går bra, bättre än förväntat och jag är glad över det. Kort sammanfattning:

  1. 25 januari halverad dos från 1omg till 5 mg.
  2. 13 februari 5 mg varannan dag.
  3. Tog senaste tablett igår den 27 feb och nu tänkte jag nästa tisdagen den 1 mars, dvs äta en 5 mg tablett var tredje dag . Planen blir att köra det fram tills den 11 mars och där tänkte jag sluta helt.

Om det blir som jag känt innan så kommer de värsta symptomen ungefär en vecka efter minskad dos. Skulle tro att det har med tabletternas halveringstid att göra. Har ett besök att göra den 18 mars i Göteborg och tills dess vill jag helst ha tabletterna ute ur systemet.

Ingen som sett mig bli knäpp än? 😉 Här hemma är det lugnt och jag känner faktiskt ingen större skillnad. Illamåendet som har varit har definitivt inte varit värre än det illamående jag kände i samband med E:s graviditet. Med andra ord helt ok att stå ut med, men lova att ni säger till mig om jag börjar bete mig konstigt. Ska fortsätta med mina promenader och har dessutom funderat på att hoppa på ett 12 veckors program, man måste ju börja någonstans, eller hur?

Jo Emma eller om någon annan av mina träningskompisar läser detta, jag ska försöka återvända snart…lovar, cross my heart and swear to die…Saknar ni mig? Jag saknar er.
IMG_7937

 

4 tankar om “Nedtrappningsstatus på SSRI

    • Fast läkaren rådde mig att stå kvar på samma dos ett år till fast tror nog att jag känner mig bäst. Har ju som sagt testat nedtrappningar innan som inte gått så bra men denna går super än så länge så jag kör väl på. 🙂 Bättre att ta det långsamt än att tuta och köra rakt in i väggen. 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s