Varannan dag..

..har jag trappat ner till, utan samråd med läkaren. Jag anser att jag känner mig själv och min kropp ganska bra. Skälet som läkaren gav mig för att vänta ett helt år känns inte aktuellt.

Nedtrappning utan samråd med läkare är inget jag rekommenderar andra som inte har provat nedtrappning förut. Jag har gjort både lyckade och mindre lyckade nedtrappningar innan men aldrig slutat helt.  Det är baserat på dem som jag ser och avgör hur min kropp reagerar. Än så länge är min bedömning att det är grönt.

Nu i helgen inträffar dock att jag hamnar på nästa så kallade steady state dvs att medicinens halveringstid från den gamla styrkan har försvunnit. Min kropp kommer att hunnit vänja sig vid det nya som jag påbörjade förra lördagen och som är 5 mg varannan dag. Utsättningssymptomen är värre kring ”steady state” Förra gången det inträffade hade jag extra starka symptom under några dagar av huvudvärk, illamående och desorientering men inget jag inte klarade av. Inga zappar i huvudet heller än så länge så jag hoppas att jag kommer att klara ifrån mig den biten.

Jag får väl se vad som händer i helgen, wish me luck!

IMG_7291

Snart kan jag kanske ta mig ifrån min medicinö och simma på egen hand.. 😉

5 tankar om “Varannan dag..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s