Starka kvinnor finns…

..överallt, mitt ibland oss. Kvinnor som varje dag uträttar hjältedåd, ensamstående med barn, kvinnor med familj, singlar, separerade, skilda, unga kvinnor, äldre kvinnor. Jag ser dem varje dag, pratar i telefon med dem, skrattar med dem och gråter med dem. Det finns såklart män också men det är kvinnorna jag vill hylla i detta inlägg.

Ta en titt på vad du själv åstadkommit, sätt det i perspektiv. Ge dig själv en klapp på axeln och se ditt eget värde. För du är bra precis som du är. Du är värd att få må bra, att ge ditt liv de bästa förutsättningar som finns. Du är helt enkelt värdefull!

Jag säger inte att livet är lätt. Det finns mycket att förhålla sig till, bakgrund, värderingar, etc men det finns inget som är så formbart som vår egen hjärna. Tankens kraft är stor och den finns där inom oss själva. Det gäller att ta steget, våga bryta mönster, ifrågasätta och samtidigt vara sann mot sig själv.

Vi klarar det tillsammans!

3 tankar om “Starka kvinnor finns…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s