Jag ska inte…

Jag ska inte läsa arbetsmejl på kvällen. Risken finns att reptilhjärnan blir upprörd över något. Och nu kan jag inte ringa kollegan som också fått det och diskutera det hela, för att det är just kväll. Dumma reptilhjärna, dumma mejl. Mitt nya mantra ska bli…
 
Jag ska inte läsa arbetsmejl på kvällen.
Jag ska inte läsa arbetsmejl på kvällen.
Jag ska inte läsa arbetsmejl på kvällen.
 
Eller vänta, jag ska bara..

7 tankar om “Jag ska inte…

  1. Jag har i stort sett slutat jobba på helgen helt. Jag jobbar så otroligt mycket i veckorna ändå att jag snarare borde ha som mål att ‘bara’ göra 40-timmarsveckor. Så nu tar jag med jobbmobilen hem under helgen bara i undantagsfall (när jag behöver ha lite koll på något för nån medarbetares skull). Den ligger då ljudslös i väskan och jag kollar den några få gånger. Jag behöver helgen för att koppla av och ladda om, kliva ur chefsrollen och jobbläget. Jag vet att alla inte har det behovet men jag tror inte det skadar någon att försöka tänka mer så.

    Gillad av 1 person

    • Jag har inte riktigt skärmat av mig än men jobbar på att minimera. Av någon anledning känner jag mig stark trots att det är stress på jobb. Det är precis som om den här tabletthistorien tog en massa onödig energi utan att jag visste om det och nu när jag bestämt mig känns det så bra. Jag är därför väldigt glad också att det fungerar så bra hittills. Tack för ditt stöd och dina kommentarer på mina inlägg. Har aldrig träffat dig men gillar dig mer och mer av någon anledning. Ha en fin kväll!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s