Jag är inte avundsjuk..

…nä då, inte alls. Mannen försvinner iväg på äventyr till Åre där han bland annat ska åka hundspann. För det kan man göra i Åre som har snö, hundspann och turister som vill åka hundspann. Men att vara avundsjuk är inte min grej. Eller jo kanske lite…

Jag har aldrig tänkt på att åka hundspann kunde vara något men när J sa det kände jag ändå… varför inte? Jag hade nog varit den perfekta hundspannsturisten men det är många år kvar av mitt liv och Åre ligger kvar. Nu har jag dessutom den bästa som jag kan fråga efteråt om hur det var. För vad är väl en dag med hundspann om inte alldeles, alldeles underbar..

IMG_7469Istället för att gräva ner mig i avundsjuka ägnade jag dagen åt betydligt nyttigare saker som att…
IMG_74751. Titta ut genom vardagsrumsfönstret och konstatera massattack av mullvadshögar. Går det att göra något konkret förutom att bevittna eländet?

IMG_74722. Passa upp sjuklingen som ringde i sjukklockan. De flesta gånger riktigt alarm men också en del falskalarm som till exempel.

 • Jag ville bara kolla att du var på hugget!
 • Jag ville bara säga att jag älskar dig!
 • Jag ville bara säga att jag älskar dig!
 • Jag ville bara säga att jag älskar dig!

Det var inte som sjuklingen hängde upp sig, utan hon kallade faktiskt på mig tre gånger för att säga att hon älskade mig. Samtidigt kunde jag ana att leende i mungipan så jag skulle nog säga att det var ett väldigt förlåtande sätt för att kolla att jag verkligen var med.

IMG_7476

3. Jag fixade god och näringsriktig mat som jag tog hem till de väntande barna. Vinsten var ingen matlagning, ingen disk. 😉

IMG_7478

4. Kvällen ägnades åt mindfullnes och serien Arrow och i den ordningen.  Med facit i efterhand, kanske men bara kanske hade det varit bättre att göra tvärtom.

5. Nedtrappningen går bra och efter att ha haft några jobbiga men ändå fullt hanterliga dagar med huvudvärk och illamående kände jag inget igår utan allt var precis som vanligt. Skönt!

Önskar er alla en fantastisk fabulös fin dag! Vad ska du hitta på i helgen? Kram!

12 tankar om “Jag är inte avundsjuk..

 1. Hundspann skulle jag också gärna åka! Allt äventyrligt och fartfyllt lockar!
  Högar som mullvaden skapat finns ofta också i parken utanför mitt fönster, synen är välbekant 🙂
  Och roligt skrivet om sjuklingens klocka. Vill bara kolla att du är på alerten! 🙂 Hahaa! Ett tecken på tillfriskning? Och så fint med kärleksförklaringarna ❤

  Gillad av 1 person

 2. Oj, vad många mullvadshögar, dom gräver många gångar 🙂 Festligt med klockan 😀 Åhh, målarböcker, visst är det roligt och rogivande, och vad skönt att höra att nedtrappningen går så bra för dig, håller alla tummar 😀 Imorgon blir det jobb mellan 7-16, vilket jag är glad för, med tanke på att jag var hemma hela förra veckan. Hoppas också att vädret tillåter en runda med kameran, tänkte börja med fototrissen den här helgen 🙂 Tanken var ju att komma igång med träningen igen, men nu har jag varit sjuk, så det har blivit lite förskjutet, kanske blir det en runda till simhallen på söndag 😀 Det känns som det kan bli en bra helg! Vad händer hos dig i helgen? Kramar till dig 🙂

  Gillad av 1 person

  • Haha, 😀 hoppas att du tar dig till simhallen idag, själv ska jag se om jag kommer ut på en promenad. Nu i helgen är mannen i Åre och jag och barnen laddade för mello igår, fredags firade vi min pappa som fyllde 70 år och idag hoppas jag bara på att det ta lugnt. Kände mig lite ner på kvällen men idag känns det bättre. Tror dock att jag behöver lite ljusterapi i form av sol. 🙂 Hoppas att du haft en fin helg hittills och att du får en riktig kanonsöndag. Kram!

   Gillad av 1 person

   • Jag lyckades inte ta mig till simhallen igår, främst för att jag var trött efter en extra lång arbetsvecka, men även för att jag fastnade i mina doodle-projekt 😀 Det är så roligt och det blir roligare och roligare när man upptäcker att det går lättare att rita, och fler och fler idéer dyker upp 🙂 Det blev en bra söndag, trots allt, det är skönt att göra ingenting ibland, men däremot fick jag lite ågren för att jag inte lyckades ta mig för det som jag hade planerat. Hoppas du kom ut på en promenad igår och att även ni hade lite sol 😀 Önskar dig en underbar vecka, många kramar till dig 🙂

    Gillad av 1 person

 3. Skön fredag, klokt beslut ang maten! Jag som då inte är så mycket för att döda varelser som tycker sig bo där vi tycker oss bo vet att det finns de som lyckosamt fixat mullvadsproblem och dyl med hjälp av nån form av ljudsändare. Alltså som inte vi hör men som mullvadar tycker är hemskt trist. Kanske vore nåt? Annars har jag ingen aning, jag förstår att det kan kännas trist men visst ser det lite lite roligt ut också? 😉

  Gillad av 1 person

  • Ja, det var skönt. Igår lagade jag dock mat men det gick bra det med. Är mest J som brukar laga maten här hemma så jag är lite bortskämd i vanliga fall när det gäller det. Har hört talas om ljudsändaren så det kanske skulle kunna vara något, får kanske testa det. Jo, du har rätt det ser lite roligt ut också, som en miniinvasionsarmé. 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s