Here we go again..

Efter 4 dagar som friska familjen har E fått feber igen. Vi håller båda tummarna att hon ska bli tillräckligt frisk igen inför morfars födelsedag som är om ett par dagar + att hon inte ska smitta någon annan naturligtvis. J försvinner till Åre med sitt jobb så vi kommer att vara själva ett par dagar framöver. Lite avis är jag allt, för J ska testa på att åka scooter och hundspann. Jag vill också…. 🙂

Jag själv är inne på dag 9 av nedtrappningen och det känns mer symptom än innan. Igår mådde jag illa och idag är det huvudet som är värst. Konstigt egentligen, för de första dagarna tyckte jag inte att jag kände av så mycket. Meningen var att jag skulle fortsätta nedtrappningen ytterligare på måndag men det beror på hur jag känner mig. Om symptom kvarstår ligger jag nog kvar på samma dos längre för att minimera eventuella utsättningssymptom.

IMG_6864Groupie på E och mig men inte från idag utan från förra månaden.

Ha en fin dag, kanske vi hörs senare idag och om inte ha det fint!

10 tankar om “Here we go again..

  1. Åhh, hoppas att hon kryar på sig snart igen. Vad underbart det låter att åka scooter och hundspann, förstår att du är avis 🙂 Förståndigt att du tar det lugnt med nedtrappningen och att du känner efter innan du sänker dosen ytterligare, du är en klok kvinna 😀 Underbar bild på dig och E! Ha en underbar dag, kram 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s