Min dag på 3 min del 7

Tre saker jag är tacksam för:
1. Att hela familjen är frisk igen och att jag städade E:s rum i helgen! Innan räckte det att se in i rummet för att bli dränerad på energi. Nu känner jag mig istället glad och energifylld när jag gör samma sak. Då pratar vi lite mer än vanlig städning..
2. Att nedtrappningen känns bra. Lite ”dimmigt” i huvudet och ett lätt konstant illamående men förutom det mår jag finfint.
3. Att jag och L gick en runda på lunchen idag. Det var skönt och välbehövligt!

Tre saker att se framemot:
1. En lugn kväll.
2. Pappas födelsedag.
3. Tillfredställelsen när jag slår J i Sequence. De första gångerna vi spelade Sequense vann jag nästan alltid och kallade det skicklighet. Igår när J vunnit sjunde gången på raken (utspritt över tid sedan i julas) frågade han mig om jag fortfarande tyckte att det var skicklighet. Nej svarade jag. Nu är det är bara tur..

Dagens tre minnesvärda händelser:
1. När E smakar på den vegetariska lasagnen rynkar på näsan och säger:
-En grönsakslasagne som smakar grönsaker. Den kunde väl smaka bara ost och pasta som köpt lasagne smakar.
2. Att jag berättade om nedtrappningen på jobb för ett par kollegor och stödet jag fick tillbaka. Nu vet jag att just de inte läser min blogg men om de hade gjort det så tack!! Att veta att det finns stöd runtomkring om det skulle gå fel är guld värt.
3. Att K sa förlåt när jag kom hem. Vi grälade imorse och det kändes inte alls bra att åka till jobb efter det. Jag sa också förlåt och vi kramades. Svårt att alltid komma överens med en lillkopia av sig själv som är minst lika envis.

Dagens goda gärning:
Hade med mig så mycket mat hemifrån att jag delade lunchlådan med L som annars vackert hade fått nöja sig med mat från Convini. Nu blev det istället hemlagad falafel med hummus och sallad. Tummen upp från oss båda 🙂 och efterfrågat recept från kollegan.

Reflektioner:
Det blir ingen djupsinnig reflektion denna gång utan mer ett konstaterade, att det har varit en bra dag med mycket skratt och värme. En bra måndag helt enkelt!

FullSizeRender 4Snälla E, kan vi ha det så här nu, i alla fall minst en vecka och en helg. Hade varit så skönt!

5 tankar om “Min dag på 3 min del 7

      • Underbart med ännu en bra dag 🙂 Jag började jobba i måndags och hela måndagen var jag helt slut, tisdag morgon blev jag ordentligt förkyld, nös och snorade hela dagen, så även tisdagen va rätt tung på jobbet, men igår klarnade det äntligen, förkylningen borta, och så även orkeslöshet, så nu är jag fit for fight på jobbet igen 😀 Ha en fortsatt trevlig vecka 😀 Kram!

        Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s