En väldigt ren fläck..

Tre dagar har jag mer eller mindre bara legat i soffan och gjort ingenting. Rätt skönt, samtidigt tär det på samvetet. Jag kan inte påstå att hemmet känns så där städat som man vill att det ska vara. Förutom möjligtvis golvet precis bredvid E:s säng.

FullSizeRender 2

För att att minimera smittan har jag sovit i E:s rum de senaste dagarna. Bredvid sängen står det en liten blå barnpinnstol. På denna stol ställer jag varje kväll ett vattenglas och nästan varje natt vaknar jag upp med torrhosta och räcker mig efter vattnet. Det gjorde jag även i natt. Det var bara det att när jag ställde tillbaka det halvfulla glaset ( som var ett stort glas) gjorde jag det mitt i luften. Resultatet blev en stor blöt pöl på golvet. Jag tände lampan, och i yrvaket tillstånd grabbade jag tag på det närmaste tygstycke jag fick tag på som råkade vara E:s t-shirt. Detta för att minimera den lilla floden som rann hotande nära gosedjurskorgen och min mobil.

Jag är så tacksam att jag inte tappade vattnet på telefonen, hade blivit mer kostsamt då. Nu blev det i alla fall bara en blöt t-shirt och och en väldigt ren fläck precis bredvid sängen. Får väl fundera på om pinnstolen är det mest optimala stället för vattnet är inte så säker på det längre. Det klart att om jag ska städa huset till helget får jag nog också hitta ett mer optimalt städsätt. Fläckvis rengöring som på detta sätt, kan nog ta sin lilla tid… 😉

 

5 tankar om “En väldigt ren fläck..

  1. Kan bli lite tidsödande med fläckvis rengöring, hi hi 🙂 Jag tar alltid med mig vatten när jag ska lägga mig, men jag vågar inte ha det i ett glas, så jag använder en pet-flaska istället – orkar inte med fläckvis rengöring nattetid 😀

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s