Soffhäng!

Länge sedan jag hade en så totalt onyttig dag. Jag har inte gjort någonting förutom att ligga i soffan och tittat på Netflix. Har hunnit med både en serie som heter Shadowhunters ( 2 avsnitt), filmen ”En shopaholics bekännelser” samt börjat kolla på en serie som heter Arrow. Alla tre väldigt lättsmälta och det passar mig perfekt i mitt nuvarande tillstånd där sinnet inte känns helt klart. Tog en alvedon på eftermiddagen efter barnens hemkomst och piggnade till lite men det blir definitivt soffhäng även under morgondagen.

20161131502480_sbig

arrow-season-4-easter-eggs-the-flash-much-much-more-479408

13 tankar om “Soffhäng!

  1. Igår blev det soffhäng hela dagen hos mig också, det är väl ungefär det man orkar med. Idag sitter jag framför datorn och läser ifatt bloggar jag följer, och i skrivande stund så tränger några solstrålar igenom den annars gråa himlen, här är inte mycket snö kvar nu, och i morse hade vi 6 plusgrader. Krya på dig, kram!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s