Jag känner inte min överläpp…

..just nu. Det känns som om den har domnat bort och befinner sig någon annanstans. Kanske i en parallellvärld som mångt och mycket liknar vår. En värld full av använda Lambi ultra soft servetter. Kommer att tänka på den gamla reklamen med mannen som sitter i ett rum som är helt fullt av använda näsdukar. Vet du vilken jag menar? 😉 I denna världen finns det två hårdvalutor, Mjuka snytvänliga näsdukar och Idominsalva.

Kampen och sökandet efter näsdukar började när E efterfrågade var de var och vi kunde se att det bara var några få kvar. Kampen slutade när vi upptäckte att det fanns ganska många paket kvar under en filt i soffan. Jag har redan gömt undan några.. 😉 I denna hårda värld får man passa på att fördela så rättvist som möjligt.

Kamp nr 2 handlade om Idominsalva, E hade den på sitt rum och ville inte ge upp den frivilligt. Inte ens när storasyster K klev in som den diplomat hon är, ville lillasyster ge efter. Efter mycket om och efter att hon misslyckats med att få betalt per dos, ville E visa sig från sin storsinta sida. Jag fick inte hålla i tuben dock utan hon lät J portionera ut en liten klick på mitt finger.

Jag smörjde genast in mig under näsan och när E fick se mig började hon skratta och sa:
-Det är sött på mig men på dig ser det bara roligt ut.
Hon lämnade skrattande mitt och J:s sovrum för att bara några sekunder senare komma tillbaka med K som sa:
-Jag ville bara se om du såg lika rolig ut som E sa och det gör du.

Ja, vad ska jag säga, det är tur att jag kan muntra upp mina barn i även den svåraste av stunder nämligen när det överhuvudtaget inte känns någon skillnad mellan överläpp och huden ovanför. 😉

 

3 tankar om “Jag känner inte min överläpp…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s