Förkyld morgon

E har varit sjuk i feber och förkylning hela veckan. Igår blev jag nog smittad för jag började nysa som bara den och näsan började rinna. Trodde först jag hade näsblod men icke, det var bara som att någon slog på kranen. Helt sjukt 😉 och plötsligt var jag portförbjuden hos E och soffan.

E: Nänä, kom inte hit då smittar du bara ner mig..
Jag:Men jag har ju säkert fått det från dig!
E: Det kvittar, jag vill vara säker.

Ja, man kan väl aldrig vara nog försiktig. Helgen har helt plötsligt blivit helt fri.  Egentligen skulle vi firat K:s 12årsdag både lördag och söndag men jag ställde in allt igår. Det får helt enkelt bli längre fram.

IMG_9511

Vackert ute när det är så kallt, ser nästan ut som träden har vita bladverk! Jag hoppas att jag trots min näsa och hals ska kunna ta en runda ute idag och njuta av det vackra men kalla vintervädret.

9 tankar om “Förkyld morgon

 1. Vacker vinterbild!
  Många har haft influensa här hos oss, men jag har lyckligtvis tillsvidare sluppit.
  Förr var jag alltid sjuk i november-december, ex-maken var lärare. Så min teori är att han hämtade baciller med sig från skolan 🙂 Efter skilsmässan har jag inte haft de där hemska influensorna en enda gång. Jag lever väl så isolerat som singel 🙂 Har tagit vaccin och äter dagligen en zinktablett. Hoppas jag klarar mig med det.
  Krya på dig nu fina du!

  Gillad av 1 person

  • Tack :-), jag hoppas verkligen att det inte är influensan utan att det går över snabbt. Finns fördelar med singelliv ;-). Äter inte zink men både B, D och omega 3 kapslar varje dag. Brukar hjälpa tycker jag men denna vintern känns det som jag varit mer sjuk än vanligt. Tack för påkryandet, som sagt hoppas att du slipper. Kram, kram tillbaks till fina dig.

   Gilla

 2. Tråkigt med inställda kalas.
  Vi fick också ställa in kalas i helgen pga sjukdom. Blir nytt försök nästa helg. Tyvärr verkar var o varannan vara dålig nu. Krya krya.

  Gillad av 1 person

  • Ja, det är tråkigt. K får nog vänta med sina kalas ett par veckor till. Jag hade ju en dunderförkylning precis innan jul och inte trodde jag att jag skulle åka på en till. Jobbigt, vaknade upp idag och ögonen fortfarande lika rinniga och näsan gör ont av allt snytande från igår. Krya på er därhemma. Kram, kram!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s