Ibland vet jag inte varför..

..jag anstränger mig. Om det är för mig själv eller andra eller om det är för båda sakerna. Jag vet inte heller vilket intryck jag gör på er som läser min blogg. Jag bryr mig faktiskt.

IMG_7333

Kanske inte världens bästa bild på mig, ser snäll ut men nästan lite uppgiven och det är även så jag känner mig stundtals. Trött och uppgiven men jag vill försöka. Försöka att få allt på rätt köl igen, när det gäller mig själv och mina funderingar och tankar. Kanske få en ljus idé som jag orkar genomföra, har ju ändå en glödlampa över huvudet och om det inte är ett tecken…

I början var bloggen mest för min egen skull och den handlade mycket om min träning. Nu har den bytt fokus för träningen är nästan obefintlig. Jag vill igång igen men jag tror att jag är rädd. Rädd att ta steget att börja igen, rädd för att inte orka hålla igång, rädd för att vara tillbaka på ruta ett (vilket jag rent logiskt vet att jag inte är men ju längre jag väntar desto större blir naturligtvis sannolikheten).

Försöker att inte lägga någon värdering i vad andra tycker och tänker om mig och ändå hamnar jag där. Försöker att lära min barn att andra kan säga vad som helst till dem men det är först när vi själva tar emot det vi hör som vi lägger värdering i det som sagts. Vilket egentligen innebär att makten ligger hos oss själva att tolka det som någon annan säger om oss. Att försöka att bara ta till sig de bra sakerna och jobba på det som är mindre bra.

Om jag skulle beskriva mig själv med fem egenskaper, skulle det vara att jag är:
Problemlösare
Nyfiken
Empatisk
Engagerad
Anpassningsbar

Jag vill att andra ska uppfatta mig som:
Inspirerande
Öppen
Trovärdig
Tydlig
Engagerad

Tror jag lyckas ganska bra på ovanstående förutom möjligtvis tydligheten. Den behöver jag jobba mer med.

E är mycket bättre idag och J stannar hemma. Själv ska jag till Helsingborg och lyssna på föredrag hela dagen. Ser framemot det. Tack för att du tittade in. Kram!

 

11 tankar om “Ibland vet jag inte varför..

 1. Jag gillar det du skriver 💛 känner igen mig i dig på många sätt. Att komma igång med sin träning är jobbigt! Jag fick min kick när jag inte kunde träna konstigt nog. Då om ngt ville jag det mer än något annat. Att komma tillbaka och sluta få ont har gjort att jag fått in rutinen då jag varit tvungen! Sedan har jag sagt till mig själv att 30 minuter räcker – vad jag än gör – gymmet, springa, gå. Då blir det ibland mer eller så blir suget bättre till gången efter 😃

  Gillad av 1 person

 2. Hahaa 🙂 Gillar humorn med glödlampan.
  Men så där annars tror jag vi är många som funderar och fungerar lika. Vi vill duga. Vi vill räcka till. Vi vill bli älskade som vi är. Och det har vi rätt att bli. Utan att vi anstränger oss. Men ändå gör vi det, försöker räcka till, vara vänliga mot alla… ja, själv försöker jag leva som jag lär, bete mig mot andra som jag vill att det ska bete sig mot mig… inte alltid så lätt.
  Styrkekram till fina dig!

  Gillad av 1 person

  • Tack, tyckte själv det med glödlampan var ganska roligt. Kajsa som tog bilden och jag tycker att det är så svårt att se naturlig ut på foto. Allt känns så konstgjort. Tack för din fina kommentar och för styrkekramen. Gillas skarpt. Önskar dig en underbar fredag! Kram 🙂

   Gilla

 3. Fin bild på dig, och jag gillar glödlampan extra mycket 😀 …det måste absolut vara ett gott tecken! Mitt främsta intryck av dig, efter att ha följt dig här ett tag, är att du i grunden är en otroligt stark kvinna, och med det som grund så klarar man väldigt mycket, tror jag. Det svåra är att se sin egen styrka, och utifrån det kunna komma vidare. Dessutom verkar du vara väldigt snäll, omtänksam, rättvis med en härlig humor 😀 Tänk att något som får oss (för det mesta), att må så mycket bättre, ska vara så svårt att komma igång med igen. Står själv, ännu en gång, på startbanan, men jag har dock inte lyckats avfyra startskottet…än. Tack för att du delar med dig, många kramar till dig!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s