Jag funderar mycket..

..just nu, kanske till och med mer än vanligt. Anledningen är att jag känner att det är av yttersta vikt att jag inte gräver ner mig ytterligare utan att jag försöker ta fasta på vad jag kan göra för att göra 2016 till ett ännu bättre år än 2015.

När jag tänker tillbaka har 2015 varit ett väldigt bra år på många sätt förutom möjligtvis det själsliga. De sista 6 månaderna har varit turbulenta för mitt sinnestillstånd och jag kommer att kämpa med att fokusera på det som är bra i mitt liv och samtidigt försöka eliminera det som tar min energi.

Jag har bland annat anmält mig till Marie Bengtssons sida ”Bli mera du”. Marie pratar om att istället för att växla ner när det blir jobbigt kan man växla om. Under 3 veckors tid kommer jag att ta del av 7 skiften som jag kan fundera över. Det är helt kostnadsfritt om någon skulle känna för att prova på. 🙂 Tack för tipset Ewa!

Skifte 1 (som är det som jag kommit till) fokuserar på vem istället för vad.

Marie konstaterar i sin text att det största hindret mellan oss och våra mål är vi själva. Något som jag tror väldigt mycket på. En av frågorna jag funderar på för tillfället och som Marie tar upp är:

Vilka antagande om vem du behöver vara, hindrar dig från att nå dit du vill.

Så nu vet ni vad jag går runt och klurar på. 🙂

Ur träningssynpunkt var förra året också väldigt lyckat.  2016 vill jag återuppta träningen igen men även fokusera mer på träning för mitt sinne genom reflektion och arbete med självinsikt.

IMG_7287

Ibland blir jag frustrerad för det känns som om människor inte vill engagera sig och då står jag där och rycker in för att jag ibland är alldeles för snäll för att säga nej och för att jag vill bli omtyckt av alla. Fast jag vet ju innerst inne att många tycker om mig precis för den jag är och det gör mig glad. 🙂

Jag vill hitta en balans och harmoni under detta år. Jag vill att det ska bli stabilt helt enkelt även på ett själsligt plan.

13 tankar om “Jag funderar mycket..

  1. Jag hoppas verkligen att du lyckas hitta både balans och harmoni i ditt liv det här året, och jag önskar dig verkligen lycka till. Jag är av samma åsikt att det är vi själva, till stor del iaf, som är vårt största hinder för att uppnå våra mål. Vi får helt enkelt ge oss själva en knuff i rätt riktning, så att vi inte står i vägen 😀 Va rädd om dig fina du, kram!

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s