Till Lisbeth… :-)

Hej Lisbeth!

Detta är till dig 🙂  min nyfunna släkting under 2015 tack vare bloggen och som hjälpte mig med historien om Knut. Min handstil kanske inte är världens vackraste men om du byter ut Hanna så ser du Matildas anor och uppåt. Inga Johnsdotter var lite klurig, visade sig att det stod fel i husförhörslängden och hon dog 1851 istället för 1846 som vi trodde.

Låter bilderna vara stora för jag är för lat för att skriva det på annat sätt just nu.

IMG_7003IMG_7008

För övriga släktingar på Ottos sida kan jag nämna att Hanna var Ottos mormor. 🙂 Mer om henne läste ni i inlägget Min morfars mor hette Bengta och Hannas far Knut som ses ovan i bild kunde ni läsa mer om här Knut Persson från Böglarehult del 1.

2 tankar om “Till Lisbeth… :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s