Idag är det ingen vanlig dag..

IMG_5185

..för idag är det bloggens 1-årsdag. Hipp, hipp, hurra vad jag är glad. 🙂

Det kunde jag aldrig ana för ett år sedan när jag trevande skrev mitt första inlägg.  Jag är glad att jag fortsatte skriva. Genom bloggen har jag lärt känna nya människor, släktingar på långt håll och jag har använt den som ett redskap både när jag varit ledsen, frustrerad och glad. För livet är allt detta, både sorg och glädjeämnen. Livets fram och baksida helt enkelt.

Träningsinläggen har blivit mindre för jag har inte tränat så mycket de senaste månaderna, främst på grund av sjukdom men också på grund av att motivationen saknats och jag känt att jag varit nära en gräns att bryta ihop. Som tur är har jag inte gjort det och jag jobbar aktivt med att hålla näsan ovanför vattenytan, än så länge håller jag ihop det och min plan är givetvis att det ska fortsätta på det sättet.

Dagen till ära kommer här en statistiksammanställning om hur mitt år sett ut.

Året som gått:

Egentligen hade jag tänkt sluta blogga till min 40årsdag men eftersom den hände och jag fortfarande bloggar så håller jag nog på ett tag till.

Dagen till ära har jag registrerat min egen domän frumansson.com så nu får jag mer utrymme (hade använt upp nästan allt mitt gamla), slipper annonserna och kan dessutom laborera lite mer med både färg och form när jag har tid över.

Jag skulle bli jätteglad om du som läser det här lämnar en kommentar här eller på min fbsida Fru Månsson om varför just du läser min blogg, eller hur du upptäckte den. Det hade varit jättekul att veta vilka mina läsare är och kanske också vad ni tar till er av det jag skriver för jag har ju verkligen lyckats skriva om allt möjligt mellan himmel och jord. Ha en fantastisk underbar kväll. Nu ska jag fira med te och choklad för att jag är så himla bra. 🙂

7 tankar om “Idag är det ingen vanlig dag..

  1. Åhh, ett stort grattis på din bloggs 1-årsdag 😀 Vilken tur att jag inte missade detta kalas 😀 Vad roligt, och egen domän och allt, än en gång grattis och ser fram emot kommande inlägg. Jag har följt dig ganska länge nu, och jag tycker verkligen om det du skriver, du är så duktig på att formulera dig. Jag tycker det är roligt att följa dig just för att dina inlägg kan handla om precis vad som helst. Tusen tack för att du delar med dig 😀 Du är så himla bra, många grattiskramar på 1-årsdagen 🙂

    Gillad av 2 personer

    • 😀 Roligt med statistik så visst är jag det. Tittar och ser vad jag har åstadkommit och vad bloggen har gett mig och jag känner mig så varm i hjärtat. Roligt att träffa på människor som dig och Susan! Kram.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s